Life is like a camera
Just focus on what's important
Capture the good times
Develop from the negatives
and if things don't turn out
just take another shot

Koffer 600x400
Cindy 700x525

Over mij

Op mijn achttiende trok ik met mijn koffer vol dromen en ambities de wijde wereld in. De eerste verre reis van vele. Tijdens en na mijn studie reisde en/of werkte ik in o.a. Brazilië, Mexico, het Caribisch Gebied, Indonesië, Canada en New York City. Deze reizen, de cultuur en vooral de mensen veranderden mijn perceptie van de wereld. Mijn passie voor het menselijk kapitaal en de ontwikkelingsmogelijkheden zijn hier ontstaan. En het heeft mijn eigen talenten opgeschud en ontwikkeld.

Door de jaren heen help ik als manager organisaties antwoorden te vinden op:

  • HR vragen.
  • HR strategieën en doelstellingen te bepalen.
  • Visies en strategie van over 5 jaar terug te voeren naar de eerste vervolgstap nu, en hier uitvoering aan geven. Zowel voor HR als voor Verzuim en Vitaliteit.
  • Uitvoering geven aan adviseurschap/business partnerschap.

Vanwege mijn ervaring en vanuit mijn passie weet ik de combinatie van de business en de menselijke kwaliteiten keer op keer te vinden en te verbinden. Mijn werkzaamheden als NLP-coach en trainer komen hierbij goed van pas. Zeker als alle neuzen dezelfde kant op gebogen mogen worden.

Mijn kracht ligt in het feit dat ik naar resultaat zoek, positief ben, creatief, communicatief sterk, enthousiasmerend en buiten de bestaande kaders denk, dit alles met een gezonde dosis humor.

Mijn achtergrond

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Na mijn carrière in de hotelwereld, nationaal en internationaal, heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening en ben gaan werken als HR Manager/Verandermanager.

In 2005 heb ik een andere droom van mij waargemaakt en ben ik voor mijzelf begonnen als Interim Manager. Het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, aansluitend bij de organisatie strategieën. Van daaruit veranderingsprocessen begeleiden en inbedden bij de mensen en de organisatie, mensen coachen was en is een passie van mij.

Deze laatste passie heeft ervoor gezorgd dat ik in 2015 heb ik mijn werkzaamheden uitgebreid met het coachen en trainen vanuit NLP (zie ook www.cindyvanwijk.nl). En naast NLP blijf ik mij ontwikkelen zodat ik organisaties, teams en individuen kan blijven ondersteunen.

Cindy staand 700x933

Kennismaken?

Ik maak graag tijd voor je vrij om vragen te beantwoorden en te kijken naar de mogelijkheden voor jou.