Wie ben ik

Mijn naam is Cindy, ik ben een gecertificeerd Multi Level NLP coach, assistent bij diverse NLP opleidingen en heb een Bachelor Degree in Hospitality Administration (BHa).

Op mijn 18e trok ik met mijn koffer vol dromen en ambities de wijde wereld in. De eerste verre reis van velen. Tijdens en na mijn studie reisde en / of werkte ik in o.a. Brazilië, Mexico, het Caribisch Gebied, Indonesië, Canada en New York City. Deze reizen, de cultuur en vooral de mensen veranderden mijn perceptie van de wereld en ook op mijzelf. Mijn passie voor het menselijk kapitaal en de ontwikkelingsmogelijkheden zijn hier ontstaan. En het heeft mijn eigen talenten opgeschud en ontwikkeld.

Mijn ultieme droom nu is dat iedereen hun leven als een reis ziet. Als een ontdekkingsreis naar talent, naar ontwikkeling en naar mogelijkheden. En daarbij jezelf, het team of de organisatie een boost geeft. Leermomenten vanuit het verleden, gefocust op de toekomst en haalbare doelstellingen om daar te komen.

NLP geeft handvatten om doelen te stellen en te bereiken. Talenten te ontwikkelen, tot volle wasdom te laten komen. Visies te ontwikkelen, gericht op de toekomst, met dus de leerpunten vanuit het verleden en haalbare doelstellingen om er te komen. Met mijn hang naar avontuur samen met de NLP handvatten en mijn management vaardigheden coach ik de ontdekkingsreis van anderen. Geef ik trainingen aan teams of coach teams om samen verder te kunnen.
In HR interim opdrachten bekijk ik wat er nodig is voor waar de organisatie op dit moment is, waar men naartoe wilt. Welke uitdagingen liggen er? En zorg ik dat de organisatie en het menselijk kapitaal samen verder kunnen.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool Den Haag. Na mijn carrière in de hotelwereld, nationaal en internationaal, heb ik de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening en ben gaan werken als HR Manager. In 2005 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik voor mijzelf begonnen als interim Manager. Het ontwikkelen van het menselijk kapitaal, aansluitend bij de organisatie strategieën. Van daaruit veranderingsprocessen begeleiden en inbedden bij de mensen en de organisatie. Mensen en teams coachen was en is een passie van mij. Deze laatste passie heeft ervoor gezorgd dat ik in 2015 mijn werkzaamheden uitgebreid heb met het coachen en trainen vanuit NLP. Samen een mooie combinatie