HR Interim

Sinds mijn afstuderen aan de Hoge Hotelschool ben ik werkzaam binnen het management bij diverse organisaties, nationaal en internationaal. Mijn passie voor het menselijk kapitaal heb ik door de jaren heen binnen diverse organisaties ingezet. Dit samen met mijn passie om de organisatie en het HR beleid op elkaar aan te sluiten. Het werken op strategisch en tactisch P&O beleidsgebied, van het ontwikkelen van een visie, de strategie en het beleid t/m het juridisch afstemmen en het implementeren in de organisatie was en is mijn werkgebied binnen HR.

Bij veel opdrachtgevers heb ik mij bezig gehouden met het complete P&O gebied. Bij andere opdrachtgevers juist weer enkel met 1 onderdeel bv het complete verzuimbeleid aanpakken. Kijkend naar waar men in het verleden en nu tegen aan loopt, de trends en hoe alles voor de toekomst in kleinere doelen uiteen te zetten. Dit met een win-win voor de organisatie en de medewerkers.

Vanwege mijn ervaring en vanuit mijn passie weet ik de combinatie van de business en de menselijke kwaliteiten keer op keer te vinden en te verbinden. Dit door de juiste communicatie vaardigheden op alle niveaus binnen een organisatie in te zetten. Hierdoor weet ik draagvlak te creëren voor veranderingen die vanuit P&O doorgevoerd worden binnen de organisaties. Mijn werkzaamheden als NLP coach en trainer komen hierbij goed van pas.

Mijn kracht ligt in het feit dat ik naar resultaat zoek, positief ben, creatief, communicatief sterk, enthousiasmerend en buiten de bestaande kaders denk, dit alles met een gezonde dosis humor.