Referentie

José Schaeffer, eigenaar Likewise Academy:

Cindy is een vakvrouw. Zij heeft een natuurlijke interesse voor mensen en zakelijke processen en kan dit praktisch en theoretisch onderbouwen. Ze voelt precies aan wat er nodig is voor een gewenste verandering en gaat met iedere klant van begin tot eind de reis aan. Met een luisterend oor, pakkende vragen neemt ze je mee naar een nieuwe manier van kijken en handelen waardoor je stappen maakt die eerder onmogelijk leken. Resultaat gerichtheid, humor, grondigheid en levendigheid zijn woorden die op haar lijf zijn geschreven, je kunt alleen maar blij zijn als Cindy je coach is.

Lone Veldhuizen, Lone Kindercoaching & Lone Coaching:

Cindy is een professionele en authentieke NLP coach. Ze begeleidt je zodat je tot zelfinzicht komt en helpt je om je patronen te doorbreken.
Ze geeft je de juiste handvaten om zo een nog betere versie van jezelf te worden. En dit doet ze op een eerlijke, liefdevolle en professionele manier.
Cindy is iemand waar ik al heel lang graag mee samen werk!

Francine Prak, Coach & Externe Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit

Als ik aan Cindy denk zie ik een coach met een grote betrokkenheid, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Daarnaast is zij een warme en humorvolle persoonlijkheid die in gesprekken een veilig kader neer kan zetten. Cindy weet op een analytische wijze en met heldere vragen de kern van een vraagstuk te raken en weet hiermee de weg naar verandering vrij te maken!